اگر عدم تمکین بزنم خانومم چه کاری میتونه بر علیه من انجام بده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۹ #38222550

سلام من خانومم الان یک ماه بیشتره رفته و بهونه ش اینه که من امنیت ندارم و چون دعوا میکردیم هر دو طرف درگیر میشدیم و کتک کاری میکردیم اون هم میزد و تهدید الان من عدم تمکین بزنم آیا میتونه علیه من کاری کنه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود الزام به تمکین مطرح بفرمائید اگر خوف جانی را اثبات نماید می‌تواند تمکین نکند.

بیم خوف ضرر جانی و مالی و ناموسی موجبی برای عدم تمکین میتواند باشد، لذا در صورت اثبات ضرب و شتم میتواند تمکین نکند و مطالبه نفقه هم بکند.

اگرمدرکی دال بر این ام نداشته باشد به نفع شما رای صادرمیشود

اثبات ضرب و جرح بله لیکن در صورت اثبات عدم تمکین و صدور حکم می توانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

با سلام
بله شما میتوانید دادخواست تمکین بر علیه زوجه ارایه نمایید
اگر زوجه برای ادعای خود مبنی بر ضرب و جرح و یا امنیت جانی خود دلیل و مدرکی ارایه نماید و برای دادگاه محرز شود در اینصورت دادخواست شما رد خواهد شد اما در غیر اینصورت و عدم تمکین زوجه،دادگاه با دادخواست شما موافقت و حکم به نفع شما صادر خواهد شد .

با سلام
درصورتیکه درگیری ومشاجره شما استمرار داشته باشد وسو رفتار واخلاق شما در دادگاه اثبات شود بعلت ضرر جانی وجسمی به زوجه دادگاه حکم به تمکین نخواهد داد و حتی زوجه میتواند به استناد همین رای رد تمکین شما بعلت سو رفتارها دادخواست طلاق بعلت عسر وحرج به دادگاه تقدیم نماید

در صورت اثبات ضرب و جرح بله لیکن در صورت اثبات عدم تمکین و صدور حکم می توانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید