باتوجه به اینکه کل سود برای من نبوده؛ آیا بنده باید کل ضرر بدهم یا با تکیه به این نکته که باتوجه به اینکه بنده به مسائل حقوقی اگاهی نداشته ام و معمولا درشراکت باید سود وضرر نصف نصف باشد ضرر هم نصف نصف شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۴ #38221148

بنده به عنوان واسطه در یک معامله سبدگردانی بورس فعالیت داشتم. حساب یکی از دوستان پذیرفته شده است و بنابراین شده است که از سود حاصله با درصد هفتاد درصد ایشان و سی درصد بنده شراکت داشته باشیم.قراردادی نوشته نشده است.وکل این موارد درپیام عنوان شده است.
درمورد درصد تقسیم ضرر چیزی عنوان نشده است.
شخص مدیریت کننده حساب ایشان به صاحب حساب ضرر زده اند وبه بنده گفتند من نیمی از مبلغ میدهم تو هم به عنوان واسطه نیمی از مبلغ بده.
من هم درپیام ها به صاحب حساب گفتم که آقا صرر شما پرداخت میشود.الان شخصی که به حساب ایشان ضرر زده است در دسترس نیست و دیگر حتی جواب هم نمیدهد وکل پیام های خود پاک کرده است.الان اون طرف صاحب حساب از بنده شکایت کرده است که باید کل صرر بدهی و پرونده به دادسرا رفته است.

مشاوره حقوقی بورس
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسیدگی در صلاحیت شورا یا دادگاه حقوقی می باشد.

بادرودوسلام درمورداین موضوع دردادگاه یا شورای حل اختلاف رسیدگی می شود.

موضوع جنبه کیفری ندارد و رسیدگی در صلاحیت شورا یا دادگاه حقوقی است.

سلام راجه به این موضوع در دادگاه یا شورا رسیدگی می شود.

در تقسیم ضرر اصل بر تساوی است مگر اینکه قانون یا قرارداد خلاف آن را مشخص کرده باشد.

پرونده هایی که در خصوص رمز ارزها می باشد به تازگی اتفاق افتاده ست. و بطور اختصاصی جرم انگاری نشده. شما دراینخصوص و درنهایت نسبت به ۳۰ درصد خود مسئول هستید .

باسلام
شما مسئول نیستین اگر بدین شرحی که گفیتن باشد