برای نصب دوربین در ساختمان و چک کردن آن رضایت تمامی افراد ساکن لازم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۱۳۹ #38199904

سلام خسته نباشید،چه کسی اجازه نظارت و نصب اپ روی گوشی برای نظارت بر دوربینهای داخل ساختمان را دارد.و ایا اجازه چک کردن و تجسس درباره تمام افرادی که وارد واحدی میشوند را داراست یا خیر.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای آمده است هر کس از طریق سیستم رایانه‌ای یا مخابراتی فیلم یا تصویر یا صوت دیگری را تغییر دهد یا تحریف ومنتشر کند یا با علم به تحریف یا تغییر انتشار دهد، به نحوی که منجر به هتک حرمت یا ضرر غیر شود به حبس از ۹۱ روز تا ۶ ماه یا پرداخت جزای نقدی از ۲‌میلیون‌و۵۰۰‌هزار تا ۵‌میلیون ریال محکوم خواهد شدولی همانطور که گفته شد صرف ضبط صدا یا فیلم جرم محسوب نمی‌شود ولی انتشار آن با شرایط مذکور در ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای قابل پیگرد قانونی و مجازات است

نصب دوربین در مشاعات ساختمان‌ مانند: حیاط ، پارکینگ به تائید کتبی اعضای مجمع ساختمان احتیاج است. تمام مراحل تهیه و نصب دوربین‌های مداربسته زیر نظر مدیر ساختمان انجام می گیرد و در واقع مدیر ساختمان باید با توجه به نیاز آپارتمان، تعداد و محل قرارگیری دوربین‌ها را تعیین کند.بررسی و نظارت آن بر عهده مدیر ساختمان است .

نصب دوربین مدار بسته در قسمتهای مشاع آپارتمانها فقط با اجازه همه واحد ها امکان پذیر است