مبلغ یک هفتاد و پنج هزارم دیه،چقدر میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۸۴۹ #38188745

با سلام و خسته نباشید

پدر زنم مرا مورد ضرب و جرح قرار داده و همسرم را به زور برده و میخواهد مهریه بگیرد،دادگاه یک هفتاد و پنج هزارم دیه نوشته.

سوال بنده این است این درصد دیه چقدر میشود مبلغش؟

و اینکه میتوان با این حکم شکایتی کنم که بگویم همسرم راضی به جدایی نیست و تلفنی با من حرف میزند و تنها به خاطر ترس و احترام به پدر خود به خانه من بر نمیگردد و پدر ایشان تهدید کرده هم منو و هم همسرمو،ولی در دادگاه مظلوم نمایی میکند.
من و همسرم هیچ کدام حاضر به جدایی نیستیم و پدر همسرم زندگی من و دخترش را خراب کرده.

آیا میتوانم شکایتی کنم که دادگاه جلویه این پدر را بگیرد؟

حکم الزام به تمکین نیز برای همسرم صادر شده ولی فقط به خاطر ترس از پدرش تمکین نمیکند.

چه کار کنم؟

راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال بنده این است این درصد دیه چقدر میشود مبلغش؟

۲/۰۲۵ تومان
و اینکه میتوان با این حکم شکایتی کنم که بگویم همسرم راضی به جدایی نیست و تلفنی با من حرف میزند و تنها به خاطر ترس و احترام به پدر خود به خانه من بر نمیگردد و پدر ایشان تهدید کرده هم منو و هم همسرمو،ولی در دادگاه مظلوم نمایی میکند.
من و همسرم هیچ کدام حاضر به جدایی نیستیم و پدر همسرم زندگی من و دخترش را خراب کرده.

آیا میتوانم شکایتی کنم که دادگاه جلویه این پدر را بگیرد؟
اولا تا زمانی که زوجین راضی نباشند دادگاه حکم به طلاق نمی دهد
و ثانیا در صورتی که همسرتان حاظر به تمکین باشند می توانید از پدر زن خود شکایت کنید

سلام . این مقدار دیه بسیار ناچیز و غیر قابل توجه است و به نظر می رسد که درصد دیه را اشتباه تایپ کرده باشید . با توجه به این که حکم الزام به تمکین هم صادر شده و همسر شما نیز دارای اراده و اختیار است ، خودش باید به خانه شما برگردد مگر این که در جایی محبوس شده باشد که در این صورت می تواند از پدرش شکایت کنید .

اگر عدد دیه را درست اعلام کرده باشید بسیار ناچیز خواهد بود.

جواب : یک هفتادو پنج هزارم ، ۲۷۰میلیون تومان