ما به تفاوت هزینه دادرسی در مرحله اجرا یعنی چی؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸۳۴ #38187243

سلام بر همه،،دوستان از هزینه دادرسی ۹۰۰ تومن سفته اعسار زدم پذیرفته شد حکم دادن که مورد قبول واقع شد ،بعد دادرسی اصلی شروع شد حالا بعد یکسال حکم نهایی محکومیت سفته اومده ولی اخر حکم نوشته :

حکم به محکومیت ۹۰۰ م تومان بابت اصل خواسته و هزینه دادرسی پرداختی وفق دادخواست و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست به ماخذ شاخص تورم سالانه اعلامی از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران لغایت اجرای حکم یا حصول برائت ذمه یا ثبوت اعسار در حق خواهان صادر و اعلام می دارد.خواهان مکلف است مابه التفاوت هزینه دادرسی را در مرحله اجرا را پرداخت نماید.

یعنی چی مابه تفاوت ؟ من که اعسار زدم قبول شد و تفاوتی هم بین. مبلغ خواستم و اعسار و حکم نهایی نبوده الانم هیچی ندارم از کجا پول جور کنم اخه حتی ۲ ۳ میلیون هم ندارم.... چه تفاوتی منظورشه خواهشا راهنمایی کنید من شاکی بودم الانم حکم به نفعمه میترسم بخاطر بی پولی این همه دوندگی بی نتیجه بمونه .

مشاوره حقوقی سفته
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هزینه دادرسی بر عهده محکوم علیه است

محکوم علیه ملزم به پرداخت هزینه دادرسی ست.

با سلام
نگران نباشید هزینه دادرسی از محکوم علیه پرونده دریافت میشود

بادرودوسلام هزینه دادرسی بامحکوم علیه می باشد.

درود بر شما ،مستحضر باشید که هزینه دادرسی از محکوم‌به پرداخت خواهد شد.

درود، اعسار از هزینه دادرسی شامل تمامی مراحل آن می‌گردد لذا چنانچه طرف مالدار شود یا محکوم له واقع گردد هزینه دادرسی از محکوم به حساب و متعاقبا میتون از محکوم علیه آن را وصول نمود، در هر حال هزینه بر عهده محکوم علیه میباشد

در مورد خسارت تاخیر اگر هزینه پرداخت نشده باشد منظور همان است و لذا وقتی برای موضوعی حکم اعسار صادر می‌شود این حکم تمامی موضوعات آن دعوی را پوشش می‌دهد اما در مواردی که معسر محکوم له قرار میگیرد مکلف است به پرداخت هزینه دادرسی از آنچه با اجرای حکم در تملک او قرار میگیرد است.