آیا همسرم میتواند در این مرحله رسید مبلغی پول که به حسابم واریز کرده را ارائه دهد و از مبلغ نفقه کم شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۶۸ #38167401

سلام. به دلیل اختلافات خانوادگی درخواست نفقه دادم و رای صادر شده و درحال حاضر همسرم محکوم به پرداخت نفقه چندماه گذشته شده. حکم جلب را گرفتم. سوال من این است آیا همسرم میتواند در این مرحله رسید مبلغی پول که به حسابم واریز کرده را ارائه دهد و از مبلغ نفقه کم شود؟ من سال قبل به همسرم پول غرض داده بودم و او الان پرداخت کرده میتواند مدعی شود نفقه ام را پرداخت کرده در حالیکه در مراحل قبل رسیدگی به درخواست نفقه اصلا اعلام نکرده بود درحال پرداخت نفقه ام.

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله اگر فیش واریزی را ارائه دهد باید کسر گردد

در صورتی که زوج مدارکی ارائه نماید که بابت نفقه شما پولی را به حسابتان در زمان مورد دادخواست شما بابت نفقه واریز کرده از کل مبلغ نفقه کسر خواهد شد.
در صورتی که پول واریزی بابت بدهی دیگری باشد شما باید اثبات نمایید که بابت بدهی دیگری بوده است.

باسلام
بله میتواند به آن واریزی استناد نماید اما شما نیز مدارکی دال بر مدیون بودن زوج به شما را به دادگاه ارایه نمایید

سلام لطفا تاریخ پرداخت وجه و صدور حکم قطعی را اعلام کنید. در صورتی که اخیرا مبلغ به حساب شما واریز شده شوهر شما به عنوان بدهکار می تواند تعیین کند مبلغ پرداختی را بابت نفقه پرداخت کرده یا بابت بدهی. اگر ادعا کند که بابت نفقه بوده و فیش آن را به اجرای احکام ارائه کند ازش قبول می کنند.

با سلام
اگر رای قطعی است نمیتواند به این مدارک استناد کند .

سلام
بموجب قانون اگر کسی به دیگری دیون و بدهی های متعددی داشته باشد و مبلغی به طلبکار بدهد، تعیین این که مبلغ پرداختی بابت کدام یک از طلب ها بوده، با خود مدیون و بدهکار است. بنابراین شوهرتان می تواند مدعی شود که مبالغ واریزی بابت نفقه شما بوده؛ البته به شرطی که از نظر زمان پرداخت نیز گفتار ایشان صحیح به نظر برسد. البته قاعدتا می بایست شوهرتان این دلایل را در زمان رسیدگی به دادگاه ارائه می نمودند نه در زمان اجرای حکم.

سلام. پاسخ شما در اثبات دین ادعایی است، اثبات کنید این وجه بخاطر ادای قرض بوده وگرنه درصورتیکه واریز وجه بعد از حکم به پرداخت نفقه باشد جزو نفقه محسوب شده و از آن کسر میگردد. البته اگر شوهر این ادعا را داشته باشد. درصورتیکه زمان پرداخت وجه قبل از مطالبه و حکم به پرداخت نفقه بوده باشد و یا شوهر ادعای این را نکند که این وجه برای نفقه بوده، این وجه ازنفقه کسر نخواهد شد