شرایط ازدواج مرد ایرنی با اتباع خارجه چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۳ #38159911

باسلام. من مردی ایرانی هستم و تمایل دارم با زنی خارجی در ایران ازدواج کنم و در ایران زندگی کنیم . آیااز نظر دولت جمهوری اسلامی ایران من باید از نظر مالی یا غیرمالی ،شرایط خاصی را داشته باشم؟یا شرایط خاصی چه از نظر مالی و غیرمالی از من نمیخواهند (همانند ازدواج با زن ایرانی)؟ ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر نیاز به شرایط خاص مالی نیست.
هر زن تبعه خارجی که شوهر ایرانی اختیار کند، تبعه ایران محسوب میشود.
برای اطلاع و ارائه مدارک لازم در تهران : به اداره کل ثبت احوال امور خارجه
در سایر استانها : به اداره ثبت احوال شهرستان مرکز استان مراجعه نمایید.