بنگاه دار نوشته پول در حضور بنگاه دار پرداخت نشده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #38141879

سلام خسته نباشید
بنده زمین تجاری پدربزرگم بهم داده ولی داخل مبایعه که در بنگاه املاک تنظیم کردیم نوشته به مبلغی خریداری کردم ولی بنگاه دار نوشته پول در حضور بنگاه دار پرداخت نشده و سوال دوم این که هم زمین رو قبلا پدر بزرگم در وصیتنامه خود همین رو نوشته دادم به دخترانم میخواستم ببینم فردا به مشکل میخورم یا نه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال شما بسیار مبهم میباشد
در صورت امکان سوال را مجدد و بطور واضح مطرح نمایید

با سلام مخاطب گرامی سوال شما ابهام دارد و مشخص نفرموده اید که زمین به نام شما وصیت شده یا فروخته شده و یا هبه شده. و اینکه در صورتی که وصیت شده و یا هبه بوده چه لزومی به تنظیم مبایعه نامه در بنگاه بوده.

سلام
اگر در مبایعه نامه نوشته شده پول در حضور بنگاه دار پرداخت نشد باید قید شود پول و قیمت زمین چگونه پرداخت شده است اگر این امر قید و گواهی نشود بعدا ممکن است نسبت به سند شما ایراد صوری بودن وارد شود.

اگر مدارکی دال بر پرداخت ثمن را دارید میتوانید به انها استناد نمایید والا بایستی ثمن را به نرخ روز تادیه کنید