آیا پولی که به عنوان قرض به همسرم دادم و فیش بانکی هم دارم را به عنوان پیش قسط مهریه یا نفقه حساب کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۹۰ #38124421

باسلام و احترام

من و همسرم به دلیل اختلافات زیادی که داشتیم قصد جدایی داریم و همسرم بابت مهریه و نفقه و ... تمام دوران زندگی در دادگاه ازم شکایت کرده.
حدود ۵ ماه قبل من مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان پول به همسرم دادم که فیش بانکی هم دارم که به حسابش واریز کردم. (البته به عنوان قرض چون می خواست یه کاری رو شروع کنه نیاز به پول داشت) ولی نوشته ای ندارم که بابت چه چیزی به ایشان پول قرض دادم.
الان که قصد جدایی داریم و من هم باید به ایشون مهریه و نفقه و .... بدم، آیا دادگاه دستور میده اون ۱۰۰ میلیون پول رو به من برگردونه یا اینکه میشه به عنوان بخشی از مهریه یا نفقه حساب بشه؟؟؟
چون من هیچ بدهی به خانومم نداشتم که بخوام بهش ۱۰۰ میلیون پول بهش بدم.

ممنوم راهنمایی بفرمایید..

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مستند به ادله ای که دارید طرح نمایید.

سلام
ارتباطی ندارد
برای مطالبه آن می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

با درود خیر اصولا نمی پذیرند

سلام
خیر، دادخواست مطالبه ی وجه بدید

میتوانید بگویید بابت بخشی از مهریه پرداخت کرده اید

خیر شما برای ادعای خود بابت وجه یاد شده باید دادخواست مطالبه و استرداد وجه را بدهید و آن ارتباطی به مهریه ندارد.

باید دادخواست مطالبه وج در دادگاه حقوقی علیه همسرت طرح کنی اگه دلایل شاهد مستندی داری ضمینه کنید همچنین میتوانید در دادگاه در وقت دادرسی از قاضی تقاضای کنید همسرتان در برابر قران کریم سوگند یاد کنه ،قسم یکی از مواردی هست که میشه در دادگاه به آن استناد کنه