در مورد انحصار ورثه که بقیه وراث مدارک نمیدهند،تکلیف ما چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۸۰۶ #38117380

باسلام

پدر بنده هفت سال است فوت کرده، تا الانم یک نفر از برادرانم اونجا سکونت داشته و الان میخواد از اونجا جابجا بشه، هنوزم کار انحصار وراثتش انجام نشده، من و برادرم خواهان انحصار وراثت و فروش هستیم، ولی بقیه که یک تعدادشون هم خارج از کشور هستن مدارک نمیدن.

چکار باید کنیم؟

چقد زمان میبره؟

ارزش ملک حدود یک میلیارد.

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید درخواست انصار وراثت از شورای حل اختلاف بنمایید . سپ تحریر ترکه انجام دهید تا ماترک لیست برداری شود سپس درخواست تقسیم ترکه به دادگاه تقدیم کنید .

سلام یکی از ورثه هم می تواند انحصار وراثت را انجام بدهد وبرای گرفتن گواهی انحصار وراثت نیازی به اجازه دیگر ورثه نیست برای مدارک هویتی ورثه استعلام از ثبت احوال به وسیله دادگاه انجام میشود در صورت تعدد ورثه دادخواست تقسیم ترکه میدهید وسپس در صورت عدم افراز ملک با دستور دادگاه به فروش میرود که بعد از گرفتن انحصار وراثت دادخواست تقسیم حدودا ۶ ماه زمان می برد

با سلام واحترام
شما می توانید بدون مدارک هویتی سایر ورثه نیز اقدام به درخواست انحصار وراثت نمایید

طرح دعوای تقسیم ترکه حتی با مخالفت یکی از وراث و عدم ارائه مدارک هویتی ، قابل انجام و امکان پذیر است.

برای اخذ انحصار وراثت به رصایت یا مدارک سایر وراث احتیاجی نیست. شما دادخواست انحصار وراثت را به شورای حل اختلاف تقدیم کنید. اطلاعات سایر وراث از اداره ثبت احوال استعلام می شود.
بعاز صدور انحصار وراثت ابتدا تقاضای افراز ملک از اداره ثبت اسناد و در صورت غیر قابل افراز بودن درخواست دستور فروش از دادگاه
کلیه اقدامات مذکور توسط یکی از وراث قابل انجام است

میتوانید اقدام به انحصار وراثت نمایید و مشخصات الباقی را از روی صفحه دوم شناسنامه پدرتان اعلام نمایید .

با سلام و احترام انجام مراحل مختلف حصر وراثت و
مفاصای دارایی، مراحل اخذ گواهی عدم قابلیت افراز و دادخواست فروش مال مشاع و یا طرح دعوای تقسیم ترکه و مزایده مال مشترک علیرغم مخالفت یکی از وراث و عدم ارائه مدارک هویتی و مالکیتی از سوی ایشان به ترتیب در شورای حل اختلاف و اداره ثبت و دادگاه عمومی حقوقی و اجرای احکام آن از راههای قانونی و متعارف قابل انجام و امکان پذیر است. و مانعی برای این کار وجود ندارد.