ازدواج بدون اجازه پدر یا جد پدری ممکن است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷۶ #38102135

دختری ۱۷ ساله هستم و باکره نیستم
آیا برای ازدواج نیازی به اجازه پدر یا جد پدری نیاز دارم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازمند اذن پدر جد پدری با توجه به اینکه باکره نیستید وجود ندارد

چون شما باکره نیستید لذا برای ازدواج نیاری به اجازه هیچ کس ندارید و میتوانید اقدام به ازدواج نمایید

با سلام.خیر.اگرقبلا ازدواجی برای اینجانب ثبت نشده باشد اجازه میخواهد در مواردی میتوان از دادگاه مجوز دریافت کنید.

سلام
بله قطعا به اذن پدر نیاز خواهید داشت.

سلام
براساس استفتائات به عمل آمده؛ چنانچه ازاله بکارت بهر دلیلی به غیر از رابطه مشروع بوده باشد در این صورت نکاح شما نیازمند اذن پدر می باشد و اما در صور امتناع ایشان، می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید و تقاضای تجویز نکاح نمایید

باتوجه به اینکه باکره نیستید . اجازه پدر برای ازدواج ساقط است .‌و بدون اجازه پدر می توانید عقد دائم نمایید

سلام و درود
نیاز به اذن پدر و یا حکم دادگاه برای ثبت ازدواج دارید.
موفق باشید.