با صدور رای چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۵۵ #38098988

با عرض سلام نسبت‌‌ به دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک خود این رای صادر شده حالا کار خاصی باید انجام بدهم یا ۲۰ روز باید منتظر بمانم ، بعد از ۲۰ روز چه اقدامی باید انجام بدهم ؟ متن رای دادگاه تقدیم حضور شما کردم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم
((دادگاه با بررسی اوراق پرونده و مالحظه مفاد دادخواست تقدیمی و قرارداد شماره ۱ مورخ /۱۳۷۱
۲۸/۱۰ و قرارداد ۲۹ مورخ ۰۱/۰۵/۱۳۷۳ و سندهای وکالت به شماره------------------ و اینکه اصل بر صحت و
لزوم قراردادها بوده و طرفین می بایستی نسبت به مفاد قرارداد متعهد و پایبند باشند بنابراین با عنایت به مراتب پیش گفته
دادگاه دعوی خواهان را وارد دانسته و مستند به مواد ۱۰ ، ۲۱۹ ، ۲۲۰ ، ۲۲۱ ، ۲۲۳ و ۳۶۲ قانون مدنی و مواد ۱۹۸
و ۵۱۵ آئین دادرسی مدنی خوانده ردیف چهارم .... را محکوم به الزام به تنظیم سند رسمی ملک
یک دستگاه آپارتمان دو خوابه واقع در ساختمان ... بلوک ...طبقه ...واحد ....از آپارتمان های مسکونی ....
و همچنین حکم بر محکومیت خوانده ردیف سوم .....را محکوم به پرداخت هزینه دادرسی وفق تعرفه
قانونی صادر و اعالم می گردد. در خصوص دیگر خواندگان نظر به اینکه دعوی متوجه آنان نمی باشد مستند به بند ۴ ماده
۸۴ قانون آئین دادرسی مدنی قرار رد دعوا صادر و اعالم می گردد. رای صادره نسبت به خوانده ردیف چهارم حضوری
و نسبت به خوانده ردیف سوم غیابی و ظرف بیست روز از تاریخ ابالغ قابل واخواهی در همین شعبه و سپس ظرف مدت
بیست روز قابل تجدیدنظرخواهی در دادگاه تجدیدنظر استان فارس می باشد.))

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در مهلت مقرر امکان اعتراض وجود دارد.

پس از اتمام مهلت تجدیدنظرخواهی، در صورتی که اعتراض نشود میتوانید برای اجرای رای اقدام کنید.

سلام .باید رای صادره قطعی گردد تا به مرحله اجرا دراید .

باسلام چنانچه مهلت اعتراض داشته باشید می توانید به رای صادره اعتراض نمایید.

باسلام درصورتی که مهلت اعتراض داشته باشید می توانید به رای صادره اعتراض نمایید.

با سلام پس از قطعی شدن رای قابل اجراست

درود در مهلت مقرر امکان اعتراض وجود دارد