درخواست اصلاح قوانین تملک آپارتمانها از دیوان چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۴ #38088895

سلام،
یک زمان بعلت مشکلات آپارتمان نشینی قوانینی وضع شد ولی اکنون مشکلات برج نشینی داریم که ارجاع به آن قانون ظلم است؛ میتوانم در این خصوص درخواست رسیدگی داشته باشم؟ مثلا در آن قانون میگوید حتی اگر از آسانسور استفاده نکنی باید بطور مساوی در هزینه هایش مشارکت کنی ولی آیا در برج ۴۰ طبقه مشارکت در هزینه چند آسانسور برای واحد ۶۰ متری همکف و پنت هوس طبفه ۴۰ بطور مساوی عدالت است؟ یا مثلا بهتر است پلکانی سهم هر طبقه یا چند طبقه اضافه شود.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیوان صلاحیت اصلاح قانون رو نداره .می تونید پیشنهاد یا درخواست خود رو به دفتر هیئت دولت تحویل بدید تا توسط هیئت وزیران در قالب لایحه تقدیم مجلس بشه که متاسفانه با درگیری و مشغله زیاد دولت بعید هست به راحتی نتیجه مطلوب گرفته بشه

سلام
باید از مجلس درخواست اصلاح قوانین کنید