وثیقه چه وقت باید برده شود؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۲,۰۱۷ #38080694

سلام همسرم با اتهام سرقت مستوجب تعزیر زندانه پروندش ارجاع شده به شعبه کچوئی یا همون اوین الان وسیقه میخواییم ببریم میگن باید وقت رسیگی براش تایین بشه و قبول نمیکنن من باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتیکه قاضی محترم قرار وثیقه صادر نماید

درود
وقتی قرار تامین کیفری صادر می شود باید وثیقه ببرید.

باسلام
پس از صدور قرار وثیقه ، با دادن وثیقه در هر زمان باید متهم با قید وثیقه آزاد شود.

با سلام

ملزم به قبول وثیقه و ترتیب اثر میباشند.

درود
در پرونده های سرقت، معمولا متهم پرونده را مدتی تحت نظر قرار داده، شاید هم در اختیار اداره آگاهی قرار دهند و تا عدم تکمیل تحقیقات پرونده، از صدور قرار وثیقه امتناع می کنند. فلذا باید منتظر باشید تا بازپرس پرونده ختم تحقیقات را اعلام و سپس نسبت به صدور قرار وثیقه یا کفالت اقدام نماید.

احتمالا مرجع قضایی قرار بازداشت موقت صادر نموده و البته حاضر به تبدیل آن نیست.

باید منتظر بمانید تا قاضی پرونده قرار وثیقه صادر نماید