چگونه مهریه ام را بعد از نه سال مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۵ #38072699

سلام
زنی هستم ۵۴ ساله که تقریبا ۹ ساله از همسرم توافقی جدا شدیم در آن زمان به علت تهدید همسرم تمام حق و حقوقم را بخشیدم.
الان آیا امکان این هست که برای گرفتن حق و حقوقم مجددا اقدام کنم؟
اگر امکانش هست چه کارهایی را باید انجام دهم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه نوشتید "بخشیدم" باید با بررسی دقیق اسناد و مدارک مشخص شود که از نظر حقوقی ابرا نمودید، یا هبه کردید، یا اقرار به دریافت آن نمودید؛ پس از تشخیص این موضوع، می‌توان در خصوص امکان مطالبه مهریه در حال حاضر اظهار نظر قطعی نمود.

اگرابرا نموده اید قابل رجوع نمی باشد

باسلام بستگی به توافق تنظیمی برای طلاق توافقی نیباشدهرچندبنظرمیرسدبابخشش مهریه دیگرامکان مطالبه وجودندارد

سلام. اگر مهریه را در دفتر اسناد رسمی ابرانموده باشید غیرقابل رجوع است اما اگر هبه شده باشد می توان رجوع کرد. بستگی به متن تنظیمی بخشش مهریه است

با سلام خیر به نظر دیگر امکان مطالبه وجود ندارد

با درود اگر بخشش کرده اید قابل رجوع است بستگی به متن تنظیمی دارد

سلام
با توجه به بخشش بعمل آمده بعید به نظر میرسد بتوانید حقوقی مطالبه کنید