در خصوص تصرف زمین مشاع می بایست چگونه شکایتی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۷۷۶ #38071823

زمین مشاع ۵۰۰ متری که به دو قطعه ۲۵۰ متری تقسیم شده است و در طول چندین سال این دو قطعه بین افراد مختلف به صورت قولنامه ای خرید و فروش گردیده است. الان مشخص شده است که این زمین ۴۶۰ متر می باشد و به اشتباه ۵۰۰ متر توسط نقشه بردار محاسبه شده است و فروشندگان قبلی هیچکدام اطلاعی از این موضوع نداشتن. هم اکنون صاحبان ملک جدید(قطعه اول) باتوجه به اینکه متوجه کم شدن مقدار کل زمین شده اند و با گرفتن پروانه ساخت شروع به ساخت وساز سریع نموده است و ۲۰ متر از زمین بنده رو از ضلعی که مشترک می باشد تصاحب کرده است و عملا قطعه خودش همان ۲۵۰ متر باقی مانده است و متراژ قطعه من ۲۱۰ مترشده است سوال بنده این است که نوع شکایت چگونه باید باشد(تصرف عدوانی حقوقی یا خلع ید ) ؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام علیه فروشنده شکواییه خود را تنظیم نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدعلیه فروشنده شکواییه خود را تنظیم نمایید

طبق سند رسمی باید دعوای خلع ید به طرفیت متصرف ویا پیروسندعادی میبایست دعوای تصرف عدوانی مطرح نمایید .در خصوص کسری متراژ زمین نیز دعوا را به طرفیت فروشنده بجهت جبران کسری زمین باید به فروشنده مراجعه گردد وخواسته خودرا مطرح نمایید.

سلام در صورتی که سهم شما دارای سند رسمی است می توانید دعوای خلع ید را مطرح کنید در غیر این صورت دعوای تصرف عدوانی را مطرح بفرمایید توجه داشته باشید که جهت احقاق حق باید متراژ قید شده را اصلاح کنید

بادرودوسلام علیه فروشنده جهت کسری طرح و تقدیم شکایت نمایید.

درود میبایست به طرفیت فروشنده مطالبه مابه التفاوت قیمت کسری متراژ یا فسخ معامله را مطرح نمائید

سلام

شما می بایست به علت کسری متراژ علیه فروشنده دادخواست دهید