تا چند وقت میشود فهمید که پرده بکارت توسط چه شخصی تخریب گردیده؟

پرسیده شده
۳۹ پاسخ ۱۶۹,۹۰۰ #38061992

سلام خدمت وکلا و دوستان عزیز
من با یه خانوم به مدت یکسال دوست بودم و رابطه جنسی داشتیم و در حالت عادی و با رضایت خودش نزدیکی صورت گرفت و این دختر پردشو از دست داده،
آخرین رابطمون یک ماهه پیش بوده حالا می‌خوام بدونم پزشکی قانونی می‌تونه مشخص کنه کار من بوده یا نه؟
پیشاپیش ممنونم برای کمکت و اطلاعاتی که در اختیارم میزارین
ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پزشکی قانونی امکان تعیین کردن شخص انجام دهنده را ندارد و این موضوع توسط آزمایش های تخصصی دی ان ای که هزینه ی گزافی دارند قابلیت رسیدگی دارد که توسط دادگاه ها مورد حکم قرار نمی گیرند.

با سلام
خیر امکان پذر نیست

با سلام خیر به هیچ عنوان قابل پیگیری نمی باشد

پزشکی قانونی نمی تواند مشخص نماید که توسط چه شخصی صورت گرفته

باسلام و احترام
رابطه جنسی تا سه هفته توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است

با سلام
درحد یکهفته با نمونه برداری وآزمایشات DNA وپس از این مدت قابل تشخیص نخواهد بود.

نخیر بعد مدت یکماه پزشکی قانونی نمی تواند تشخیص بدهد نهایتا ظرف ۷۲ ساعت ممکن می باشد.