زوجه از خونه ای که در رهن بانک هست و یا پس انداز که در حساب بچه ها و ماشین، سهم میبرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #38040920

سلام.
من به خاطر زن گرفتن همسرم پرسیده بودم چه مواردی به غیر مهریه به من میرسه که لطف کردین جواب دادین. حالا سوالم اینه که اموالی که به نام همسرمه مثلا خونه ولی در رهن بانکه و یا پس انداز که در حساب بچههای ۲ و ۳ ساله ام هست و ماشین فقط به نامه خودشه. از اینا سهم میبرم؟ و اینکه چون با وامهای کارمندی جمع کرده میتونه بگه وامه و نده؟ تو عقدنامه قسمتی که نوشته شده نصف اموال به زوجه میرسه رو هر دو امضا کردیم ولی به عیر تعداد مهریه چیزی دستی اضافه نکردیم. با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درخصوص ملک اگر تنها منزل زوج باشد قابل توقیف نیست اگر به جز این ملک دیگری داشته باشد مازاد مبلغی که دررهن بانک است میتوان توقبف کردوخودرو ایشان درصورتی که وسیله امرا معاش نباشد قابل توقیف می باشدوحساب پس انداز هم بدلیل اینکه بنام خودشان نیست قابل توقیف نمی باشد

تصنیف در صورتی است که طلاق از سمت زوج باشد.
در هر حال فقط از اموالی که متعلق به زوج است میتوانید مطالبه داشته باشید و در خصوص ملک نیز با توجه به در رهن بودن و اینکه جزو مستثنیات است بنظر نمی رسد نتیجه ای بگیرید

صرفا می توانید مهریه رابطورکامل ازایشان دریافت کنید بانضمام اجرت المثل ونفقه ونصف اموال هم درصورتی, که طلاق ازجانب زوج باشد درمورد منزل اگر جز مستثنیات دین نباشد میتوانید مازادآن راتوقیف کنید