وقتی دکتر پیش پرداخت عمل گرفته و کنسل کرده؛ میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۹ #38038917

سلام
دکتر من ۴ ماه پیش وقت عمل دادن و پیش پرداخت گرفتن.زمان عمل تست کرونا باید میدادیم و مثبت شد بدون هیچ علایمی!و گفتن خانوم دکتر بیشتر عمل هارو به خاطر پاشون دارن لغو میکنن!!بعد گفتن ۱ ماه بعد تست بدین.بعد تست دکتر زنگ زد گف من شمارو عمل نمیکنم برای این که باید چونتم عمل میکردم چونت کوچیکا کار من خراب میشه برندمو نمیام بخاطر یه عمل خراب کنم عملت نمیکنم حالا شنبه بیا ببینم چی میشه بعد ویس دادن شنبه هم نیا کلی رو بینی ایراد گذاشتن.میتونم بابت این ۴ ما پولی که گرفتن و عمل لغو کردن خسارت بگیرم و شایت کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مبلغ رابایداستردادکند درصورت تخلف پزشک میتوانید دردادسرای ویژه جرائم پزشکی برعلیه ایشان شکایت کنید

پول پرداختی را می توانید مطالبه نمایید ولیکن بهتر است به نظام پزشکی هم اطلاع دهید و برای ایشان یک گزارش ارسال نمایید و حتی اگر سرچ نمایید یک شماره تلفن هم برای ثبت تخلفات پزشکان است

با سلام
اصل مبلغ پرداختی شما را باید استرداد کنند.با این حال با ارسال اظهارنامه ابتدا مبلغ را مطالبه نمایید که از تاریخ مطالبه و عدم پرداخت بتوانید خسارت بگیرید.

سلام خیر نمی توانید ابتدا بایداظهارنامه ارسال نمایید

باسلام شما می توانید در خصوص تخلف پزشک به سازمان نظام پزشکی شکایت نمائید و همچنین وجه پرداختی در صورت خلف وعده پزشک قابل مطالبه است لیکن درخواست خسارت در قبل تاخیر عمل نیازمند وجود قرارداد و پیش بینی مطالبه خسارت در آن است در غیر اینصورت دعوی شما بی نتیحه خواهد بود

باسلام وجه را میتوانید اخذ نمایید اما مطالبه خسارت بایستی توافق نامه فی مابین مطالعه گردد.

با سلام می توانید پولتان را پس بگیرید ولی در مورد خسارت اگر قرار دادی ما بین باشد و شرط خسارت باشد می توانید در غیر اینصورت خیر نمی توانید موفق و پیروز باشید