بابت مبالغی که طی زندگی مشترک برای خرید سهام به حساب بنده واریز کرده شکایت نموده و خواهان مبالغ فوق میباشد چه دفاعی از خود بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۳ #38033695

با سلام و احترام
خانومم بعد ترک منزل و محکومیت قطعی در تمکین و فروش ماشین شخصی و اخذ تمام سهامم بابت مهریه مابقی مهریه رو بصورت اقساطی از حقوق بنده که کارمند هستم دریافت میکند طی زندگی مشترک دوساله ، بنده با اخذ وام و پس اندازی که داشتم اقدام به خرید سهام نمودم خانم بنده با توجه به شاغل بودنشان مبلغ حدود سی میلیون تومن در فواصل زمانی مختلف برای خرید سهام از طریق پرتفوی بنده به حساب بنده واریز کردن ، سهام ما متاسفانه با سقوط همراه بود ولی اقدام به فروش نکردم بعد به اجرا گذاشتن مهریه توسط خانومم تمام سهام موجود بنده توقیف و به خانومم واگذار گردید، به تازگی خانومم با اخذ صورتحساب بانکی، علیه بنده شکایت کرده و خواهان مبالغ واریزی گذشته به حساب بنده بعنوان قرض همراه با تاخیر تادیه و کلیه خسارت قانونی نموده است، در حالیکه همان مانده ی سهام که مبالغ واریزی به حساب من از طریق آنها توسط بنده سهام خریداری شده بود نیز با کلیه سهام بنده بعنوان مهریه به ایشان واگذار شده است، بنده چه دفاعی از خود نمایم و اینکه این مبالغ را باید به خانم برگردانم‌؟لازم به ذکر است بنده طی پیامک و در طی زندگی مشترک بارها با درخواست پولشان توسط ایشان مواجه شدم و همیشه میگفتم که سهام سقوط کرده و مدتی صبر نمایند تا سهام رشد کند تا اینکه کلیه سهام بابت مهریه به خود ایشان تعلق گرفت و فقط اقساط سهام خودم برای بنده به جا مانده است.
سپاسگزارم از وکلای مجرب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام علاوه بر مهریه امکان‌مطالبه وجه به استناد فیشهای واریزی و ماده ۲۶۵ قانون مدنی و اثبات قرض وجود دارد.

امکان مطالبه وجه مستند به فیشهای واریزی به حساب شما علاوه بر مطالبه مهریه وجود خواهد داشت

سلام با توجه به توضیحات مطابق فیش های واریزی به ایشان مدیون هستید و باید آن را تادیه کنید و پرداخت مهریه به ایشان از منبع سهام خریداری شده مانع مطالبه و وصول توسط همسرتان نخواهد بود

باسلام
دوست عزیز بحث مهریه از بحث بدهی شما جدا میباشد بهر حال شما مبالغی را تحت عنوان قرض از همسرتان دریافت نموده اید و به ایشان مقروض می باشید و اکنون نیز چنانچه توانایی پرداخت بدهی خود را به صورت کامل و یکجا ندارید
میتوانید تقاضای اعسار نمایید تا بصورت اقساطی دین و بدهی خود را بپردازید.
موفق و موید باشید.