چرا طرح دعوی در شعبه ۲ پیگیری میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۶۲ #38024239

با عرض سلام و خسته نباشید
پیرو درخواست تقسیم ماترک که داده بودم که دوستان محبت کردند جواب دادن در لینک زیر:
--------------------------------------------الان یک ابلاغیه از طرف یکی از برادران من اومده
در خصوص دعوی سهراب .......... به طرفیت شما مبنی بر اثبات مالکیت (مالی غیر منقول) و تسلیم مبیع (تحویل مورد معامله) مالی غیر منقول و مطالبه خسارت در وقت مقرر در شعبه ۲ حاضر شوید.
محل دعوی شهرستان هستش سوالم اولم اینجاست درخواست تقسیم ماترک در شعبه ۳ بوده چرا الان طرح دعوی در شعبه ۲ پیگیری میشه
سوال دوم چرا برادرم کد ملی من را نداده که ابلاغیه تو ثنای من بیاد که پیوست شو رو ببینم چون من تهران ساکن هستم.من با کد ثنا ترک دعوا رو مطرح کرده بودم.

مشاوره حقوقی ارث
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضوری مراجعه و پیگیری کنید

سلام.حضوری پیگیری کنید

با سلام، حضوری پیگیری کنید

با سلام،این دو پرونده جدا است،در ارتباط با سوال دوم میتوانید‌ حضوری پیگیری کنید.

با سلام
حضوری پیگیری کنید

با درود حضورا پیگیری نمایید.

با سلام می بایست حضوری پیگیری نمایید