بدهی شرکت در خصوص وام های گرفته شده که ضمانت آن ملک است به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۰ #37999033

باسلام من در سال ۹۳ با توجه به اینکه دانشجو بودم هنوز خدمت سربازی هم نرفته بودم در سن بیست و چهارسالگی ضمانت دو ضمانتنامه بانکی شرکتی را قبول کردم که در آن مشغول به کار بودم بعدا به دلیل عدم پرداخت بدهی ها ضمانت نامه ها ضبط شد و بانک آنها را مانند وام تقسیط کرد من در آن زمان اصلا توانایی پرداخت این دین را نداشتم و الان هم جز حقوق اداره کار چیز دیگری ندارم نه مالی به نام من یا همسر و فرزندم ثبت میباشد نه چیز دیگری...
این وام چهار ضامن دارد دو نفر از ضامن ها همان افرادی هستند که امضا کنندگان خود شرکت هم بوده اند یعنی امضا آنها به عنوان وام گیرنده هم ثبت شده است.
این شرکت چهار وام دیگر هم در همین بانک بدهکار میباشد که ضمانت آنها یک ملک میباشد و با توجه به پرداخت آن وام ها تا کنون الان این سند توانایی پرداخت همه دیون شرکت را دارد بلکه بیشتر از آن.
با توجه به اینکه تیرماه جلسه رسیدگی به یکی از وام ها است من باید چکار کنم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
نسبت به مطالبه اقساطی که پرداخت نموده اید طرح دعوی مطالبه نسبت به شرکت نمایید و پس از فک رهن سند شما آنرا توقیف کنید .

سلام نسبت به هر وامی که شما ضمانت کرده اید و معوق شده بانک می اواند علیه همه وام گیرندگان و ضامنین طرح دعوی کند و یقینا حکم محکومیت هم صادر می شود .