آیا برای ترخیص خودرو حتما راکب باید حضور داشته باشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۰ #37955510

سلام.خودرو ی بنده توقیف گردیده لذا برای ترخیص احتیاج به راهنمایی دارم.باتوجه به اینکه خودرو بنام شخص دیگری است و گواهینامه بنده به علت نمره منفی پیوست شده است،نام راکب را به همان نام شخصی که خودرو بنامش میباشد اعلام نمودم،
از طرفی بنده وکالت کامل نسبت به خودرو از طرف مالک را دارم.عرض کردم که درحال حاضر،نام شخصی که به عنوان راکب ثبت شده،همان مالک خودرو هم میباشد.و بنده وکالت از ایشون برای تمامی مراحل اجرائیات و ترخیص خودرو و پارکینگ و... کلیه امور به خودرو را دارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر نیازی به حضور نیست و خود تون میتونید با اون وکالتنامه ای که دارید امور مربوط به ترخیص و تحویل رو انجام بدین.

سلام، در صورتی که وکالتنامه چنین اختیاری به شما داده باشد نیاز به حضور ایشان نیست.

با درود از آنجایی که وکالتنامه دارید میتوانید اقدام نمایید

نیازی ب حضور مالک نیست با همان وکالتنامه از طریق مرجع توقیف کننده خودرو اقدام به ترخیص خودرو نمایید

درود
اگر وکالت از مالک دارید نیاز به حضور مالک نیست.

سلام با وکالتنامه اقدام مقدور نبود به شعبه ودستور قضایی نسبت به آزادسازی خودرو اقدام نمایید موفق باشید

سلام اگروکالت داشته باشید که احتیاجی به حضور راکب نیست