زوج گفتن باید بیای تهران زندگی کنی، آیا قانونا چنین حقی دارند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۴ #37940188

با سلام والدین همسرم بدون اجازه مقداری از وسایل را به همراه همسرم با خود به تهران برده اند و گفتن باید بیای تهران زندگی کنی لطفا راهنمایی کنید ممنون!

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، چنانچه حق انتخاب مسکن علی حده را له همسرتان نداده باشید و همچنین خودتان مسکن و ماموای مناسب در اختیار داشته باشید زوجه باید در مسکنی زندگی کمد که زوج تعیین میکند

باسلام
 مطابق با ماده ۱۱۱۴ قانون مدنی زن باید در منزلی که شوهر تعیین می کند،سکنی نماید.مگر آن که اختیار تعین منزل به زن داده شده باشد.البته قانونگذار دو مورد را از این قاعده مستثنی نموده.اول موردی که شوهر اقامتگاه معلومی نداردومورد دوم زمانی که حین عقد شوهر اجازۀ اختیار مسکن را به زن داده است و یا آن که بعدا این اذن را بدهد.

با سلام و احترام اختیار مسکن مستقل و محل آن با زوج می باشد

با سلام و احترام تعیین مسکن مستقل و محل آن با زوج می باشد مگر زوجه اختیار مسکن در شرط ضمن العقد داشته باشد

باسلام
مطابق قانون شما باید در محلی که همسرتون انتخاب میکنند زندگی کنید مگر اینکه در ایشان به شما حق مسکن علی حده بدهند