اگر من به این رای اعتراض بزنم یا فرجام خواهی بزنم نتیجه ای داره؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۳۴ #37921423

سلام. زوجه هستم. همسرم درخواست طلاق یکطرفه داده و الان گواهی عدم سازش صادر شده. میخواستم بدونم اگر من به این رای اعتراض بزنم یا فرجام خواهی بزنم نتیجه ای داره یا خیر؟ میتونه باعث تغییر رای قاضی بشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر تاثیری ندارد.......

اعتراض بی اثر است.....

سلام وقت بخیر
با توجه به توضیحات به نظر اعتراض بی اثر خواهد بود

با درود خیر بعید است

با سلام تاثیری نخواهد داشت

با سلام
تاثیری ندارد

باسلام واحترام .درصورت پرداخت حقوق مالی شما بعید است اعتراض نتیجه ای برایتان داشته باشد