آیا راهی وجود دارد تا بتوان تشخیص داد که ترک خوردگی زانوئی خود به خود بوده یا بر اثر استفاده از اسید لوله بازکن یا فنر زدن یا دلایل دیگر؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۹ #37919252

درود وقت بخیر. آپارتمان ما دارای ۴ طبقه است. لوله فاضلاب آشپزخانه طبقات ۴ و ۳ به لوله ناودان عمودی ( که برای دفع آب باران پشت بام هست ) وصل شده و بطور مشترک برای آشپزخانه ( سینک ظرفشویی و کف شور ) خود استفاده میکنند یعنی یک لوله برای ناودان باران و آشپزخانه این دو واحد مشترک استفاده شده . فاضلاب آشپزخانه طبقات ۲ و ۱ با یک لوله جدا دفع شده و به ناودان متصل نیست . دیروز پس از مراجعه تعمیر کار تاسیساتی به محل و پس از کندن سقف واحد آسیب دیده (طبقه ۲) مشخص شد که زانوئی لوله مشترک ( ناودان + فاضلاب آشپزخانه های واحدهای ۴ و ۳ ) از وسط زانویی ترک برداشته و نشت داده به پایین و به واحدهای پایین تر(طبقات ۲ و ۱ ) خسارت وارد شده است . یک استدلال اینست که چون طبقات ۴ و ۳ از لوله ناودان برای فاضلاب آشپزخانه شان استفاده میکنند و محل نشتی زیر طبقه ۳ و جایی ایست که فاضلاب آشپزخانه های طبقات بالاتر را دفع میکند آنها بایستی خسارت بدهند ( اگر محل نشتی بالای طبقه ۴ و جایی بود که فقط آب باران عبور میکرد بین همه تقسیم میشد .) ولی استدلال طبقات ۴ و ۳ اینست که چون ناودان مشاع میباشد (علی رغم اینکه فاضلاب آشپزخانه همین طبقات از طریق لوله ناودان دفع میشود) باید خسارت را همه بدهند.( کدام استدلال درست است ؟) اینجانب مدیر ساختمان هستم و سوال دارم : آیا راهی وجود دارد تا بتوان تشخیص داد که ترک خوردگی زانوئی خود به خود بوده یا بر اثر استفاده از اسید لوله بازکن یا فنر زدن یا دلایل دیگر؟ آیا مرجعی برای کشف این موضوع هست؟ و دوما واحدهای خسارت دیده ( ۲ و ۱) ادعا میکنند که از مدتها قبل به واحدهای ۴ و ۳ گزارش داده اند که نشتی فاضلاب وجود دارد و این دو واحد جدی نگرفتند و سهل انگاری آنها باعث افزایش هزینه ها ( هم بدلیل تورم و نرخ قیمت دستمزد و لوازم و هم گسترش خسارت ) شده لذا تقاضا دارند واحد هایی که عمدا" همکاری نکردند تا الان که هزینه ها چند برابر شده تمام هزینه ها را بپردازند. تکلیف چیست؟ ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق شورا تامین دلیل اخذ نمایید

ابتدا تامین دلیل را از شورا بخواهید.

ابتدا تامین دلیل دهید.

سلام و عرض ادب
بهترین اقدام تقاضای تامین دلیل است تا کارشناس مربوطه نظریه خود را اعلام کندو علت و میزان خسارت تعیین شود.

ابتدائا تامین دلیل را از شورا بخواهید.

با درود ابتدا اقدام به تامین کرده ثانیا هزینه مشاعات با کل ساختمان است

بادرودوسلام بدوا به تامین دلیل اقدام نمایید.