ملک خریدم، اما صاحب قبلی قفل زده به در مغازه؛ چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۵ #37916391

من ملکی سال ۹۸ خریدم، صاحب قبلی ملک اردیبهشت امسال آمده قفل زده به درب مغازه بنده، من آمدم قفل رو باز کنم، شروع به فحاشی و ضرب و جرح کردش، که از دستش شکایت کردم، جلسه اول دادرسی قاضی پرونده به علت اینکه من سند تک برگ داشتم این آقا رو متهم معرفی کردن و از متهم خواستن که قفل رو باز کند با حضور مامور کلانتری، بعداز ۸۰روز قفل باز شد، در جلسه دوم قاضی پرونده برای جلب رضایت بنده از متهم فقط دیه و هزینه های تخریب و شکایت درخواست کردن، وقتی به قاضی گفتم که ۸۰روز قفل درب مغازه بنده بوده، و خسارت تعطیلی مغازه چی میشه؟، ایشون گفتن که پرونده شما کیفریست، و شما برای گرفتن خسارت تعطیلی مغازه باید یک شکایت حقوقی از متهم بکنید.
لطفا من رو راهنمایی کنید
سوال بنده از شما عزیزان
۱.من چگونه باید شکایت حقوقی بکنم؟
۲.من چگونه باید اظهاراتم رو بنویسم تا تمام و کامل خسارتم رو از این آقا بگیرم؟
ممنون از زحمات شما عزیزان
خداوند اجرتون بده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه خسارات و ضرر و زیان به مجب حکم صادر کیفری با جلب نظر کارشناس اقدام نمایید !

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست حقوقی ارائه کنید

باسلام
بله برای مطالبه حق و حقوق خویش بایستی دادخواست حقوقی به دادگاه ارایه نمایید

با سلام. بله فرمایشات قاضی محترم صحیح بوده است.
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و خسارات وارده را مستندا به پرونده کیفری و سائر دلایل تقاضا بفرمایید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم موضوع پرونده کیفری را تقدیم نموده و در متن دادخواست به موضوع عدم النفع ناشی از اقدام خوانده استناد کرده و مطالبه خسارت بر اساس نظریه کارشناس را بنمایید .