حکم انتقال مال غیر چیست و برای اثبات مالکیت چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۲ #37913009

پدر بنده در سال ۱۳۵۸ ملکی را بفروش رسانده که دارای یک قسمت مسکونی و دو باب مغازه بوده یک قسمت مسکونی قید شده یک باب خانه ساخته شده و دو باب مغازه ، مغازه اولی در اجاره غیر و مغازه دومی برای فروشنده باقی خواهد ماند . حال خریدار با وکالت نامه ملک را بفروش رسانده به همان خریدار (سرقفلی دار مغازه اولی ) مغازه اولی و برای مغازه ماهم ( نانوائی ) شرط استفاده از اجاره گذاشته ( در وکالت نامه فروش خود ) در صورتی که در سند رسمی پدرم هیچ اجاره ای برای نانوایی ذکر نشده که هیچ گفته شده در اختیار فروشنده ( پدر ) باقی خواهد ماند . حال بعداز ۴۰ سال خریدار سوم سند تک برگی گرفته و مدعی است که صاحب مغازه نانوایی می باشد یک جلسه دادگاه رفتیم و دادگاه ما را صاحب کسب و پیشه شناخته . حال خریدار آخری میگوید باید با بنده اجاره نامه سرقفلی و کرایه تعیین گردد . چکار کنیم که ثابت کنیم ۱- صاحب مغازه هستیم بعنوان مالک ملک مغازه دوم ( نانوایی ) ۲- اگه نتوانستیم و مجبور به تنظیم اجاره نامه شدیم . کرایه نپردازیم .

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صاحب مغازه به کسی گفته میشود .که سند مالکیت داشته باشد باتوجه به سوال شما ، مالکیتی برای شما متصور نیست