آیا سه دانگ را بفروشم این خانم این پوله میتونه بردارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۵ #37880720

سلام
بنده ۱۰ سال پیش یک ملک خریدم ۳ دانگ زدم به نام همسرم و ۳ دانگ به نام خودم بعد از ۱ ماه بنده رو بیرون کردن الان مدت ۸ سال هست نه زندگی میکنه نه طلاق میگیره و این ۳ دانگ منزلی که به نام بندست چند بار توقیف کرده و طبق قانون چون مستسنات دین میباشد من رفع بازداشت کردم ملک را الان چند ساله منزل را تصرف کرده و نشسته با خانوادش و منم بابت مهریه زندان انداخته و قانون براش ۲ تا سکه پیش قسط و سالی ۲ تا سکه حکم بریده. الان من میخوام ۳ دانگ منزلم رو بفروشم ایا بفروشم این خانم این پوله میتونه برداره یا نمیتونه تو رو خدا منو درست راهنمایی کنید چه کنم که این ۳ دانگ منزلم از دستم نره چون واقعا هیچی ندارم به غیر از این ۳ دانگ منزل چه باید بکنم من

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله قابل توقیف هست لذا در حساب شخصی خود نریزید این پولو ب حساب شخص قابل اطمینان بریزید با اخذ رسیدی از فرد ی ک میریزین ب حسابش

اگر سهم خود را بفروشیدبه قصد اینکه آنرا تبدیل به منزل دیگری کنید اشکالی پیش نخواهد آمد ولی اگر مبلغ آن را در بانک بگذارید همسرتان میتواند آن را توقیف نماید

در صورتیکه سهم خود را بفروشید و آن را تبدیل به منزل دیگری کنید اشکالی پیش نخواهد آمد ولی اگر مبلغ آن را در بانک نگهداری کرده و ..... همسرتان میتواند آن را توقیف کند .

سلام
تا زمانی که این مال جز مستثنات دین شناخته شود مصون از توقیف خواهد بود و این بدین معناست که تبدیل آن به پول و غیره که آن را از حکم مستثنیات خارج نماید امکان توقیف آنرا فراهم مینماید

خانه ای مستثنیات دین می باشد که شما در آن سکونت داشته باشید اگر بخواهید این ۳ دانگ را به فروش برسانید همسر می تواند مازاد قیمت خانه اجاره منزلی برلی خود ، بقیه را برای مهریه خود توقیف نماید