نفقه چطور میزانش تعیین میشه؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۴۲ #37877827

با سلام خانم بنده میخواد بره ساکن شهر دیگه ای بشه برا همین قبل از رفتنش میخواد نفقه و مهریه اش و بزاره از طرفی از اول سال ما هم دیگه رو ندیدیم و ایشون خونه ی پدر بوده ... نفقه ی ایشون چقد میشه و آیا لازم الوفی هست؟ مهریه ایشون ۱۱۴ سکه است و من استطاعت مالی پرداخت اش و‌ندارم حکم قاضی چی میشه تو این مورد ممنون میشم جواب بدید با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دوست عزیز محاسبه میزان نفقه با کارشناس رسمی دادگستری میباشد و در مورد مهریه نیز دادگاه با توجه به شغل و میزان درآمد شما و توان پرداختی که چه مقدار میباشد حکم صادر میکند و شرایط برای همه یکسان نیست برای مثال شاید یکی درآمد بیشتر و توان مالی بهتری برای پرداخت داشته باشد هر ۳ ماه یک عدد سکه بپردازد و دیگری درآمد کمتری داشته باشد هر ۱۰ ماه یک عدد سکه پرداخت نماید تصمیم گیرنده دادگاه میباشد ‌.

باسلام میزان نفقه بستگی به شرایط زندگی شخص خواهدداشت و کارشناس رسمی دادگستری تعیین و اعلام می نماید.

وقت بخیر میزان نفقه توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص میشود

باسلام
توسط کارشناس رسمی دادگستری.

مطابق نظر کارشناس نفقه تعیین میشود

میزان نفقه توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص میشود و برای مهریه نیز می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

با سلام،نفقه را در صورت مطالبه،کارشناس نفقه با توجه به شان زن و درآمد مرد و...تعیین می نماید و در ارتباط با مهریه حق مالی زن است که هر گاه خواست می تواند آنرا مطالبه نمایید .اگر اعسار شما اثبات شد تقسیط میشود.