بنده برای اعتراض به این رای چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۶۸ #37874400

با سلام واحترام
بنده پرونده خیانت درامانت کیفری نسبت به چک بر علیه شخصی داشتم(۴ فقره چک امانی که ایشان یک فقره را به غیر واگذار نموده اند) که هم بازپرس و هم دادستان و در نهایت دادگاه بدوی شخص مورد نظر را مجرم و رای بر محکومیت وی نمود(۳ ماه زندان) و لذا ایشان اعتراض و دادگاه تجدید نظر بدون حضور طرفین رای به تبرئه ایشان و برائت نمود لذا در صورتیکه مجرمیت وی قبلا اعلام شده حال بنده برای اعتراض به این رای و دوگانگی چکار باید کنم(ایشان کاملا خیانت در امانت و دارای سوابق متعدد در این زمینه می باشد)

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت وجود شرایط قانونی می توانید از طریق اعاده دادرسی اقدام نمایید

صرفا اعاده دادرسی ممکن است.

با سلام مستنبط از سوال میتوان گفت اگر رای قطعی صادر شده باشد در صورت وجود شرایط قانونی مقرر ، میتوان از طریق اعاده دادرسی اقدام کرد با احترام.

با احترام در صورت وجود جهات اعاده دادرسی می توانید تقاضای اعاده دادرسی نمایید

سلام درصورت وجود جهات اعاده دادرسی می توانید نسبت به رای صادره اعاده دادرسی نمایید.

بادرودوسلام باشرایطی اعاده دادرسی امکان پذیر می باشد.

رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است.