ایا برای مجازات زندان تخفیف میشود گرفت بدون سابقه هستم؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۷۷۰ #37872608

سلام من به جرم کلاهبرداری به مبلغ ۲۴۰ میلیون تومان محکوم به یک سال حبس تعزیری درجه ۴ شدم و رد مال و جریمه دولتی

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . با اخذ رضایت شکات و رد مال امکان پذر میباشد .

سلام
با اخذ رضایت شاکی و رد مآل می توانید درخواست تخفیف نمایید .

مال پس داده شود و رضایت هم گرفته شود بله

سلام. اگر رای قطعی نشده میتوان باتسلیم به رای تقاضای تخفیف مجازات نمود.که دراین صورت یک چهارم مجازات کسر میشود. (ماده۴۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری).درصورت قطعی بودن رای، با اخذ رضایت وگذشت محکوم له میتوان تقاضای تخفیف مجازات نمود.

باسلام با داشتن شرایط میتوانید از تخفیفات مقرر در قانون استفاده نمایید بهتراست با متخصصین سایت مشورت نمایید.

وفق ماده یک قانون تشدید حداکثر تخفیفی که در مجازات جرائم کلاهبرداری در زمان رسیدگی در مرحله بدوی و تجدید نظر قائل میشوند کاهش حبس به یکسال یعنی حداقل مجازات جرم کلاهبرداری است،در مورد تخفیف پس از قطعیت حکم استناد به ماده ۲۷۷ ق.آدک می باشد در سایر جرائم معمول است ولی در مورد کلاهبرداری به استناد رای وحدت رویه شماره ۶۲۸ مورخ ۳۱/۰۶/۱۳۷۷ دیوان جهات مخففه برای جرم کلاهبرداری وفق ماده ۲۷۷ لحاظ نگردیده و امکان مجازات کمتر از یک سال متصور نیست

با سلام، تخفیف از اختیارات قاضی باید دید نظر ایشان چیست