اگه با مامور بیاد چیکار کنم راه بدم یا نه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۰۴ #37866466

سلام. خانم بنده بدون اطلاع من یک هفته پیش از خونه رفته به یه شهر دیگه و من عدم تمکین شکایت کردم و قفلهای خونه رو هم عوض کردم. و دیشب اومده خونه به خونه راه ندادم. یه اطلاعات کاملی در این خصوص بهم بدین. ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نمی توانید مانع ورود ایشان به منزل شوید در این صورت حق شکایت ممانعت از حق و ترک انفاق برای ایشان بوجود می آید.

اگر مانع ورود ایشان شوید می توانند شکایت کیفری ترک انفاق نمایند

باسلام ، مرتکب ترک انفاق گردیده اید .

مرتکب جرم ترک انفاق خواهید شد

با احترام مرتکب جرم ترک انفاق و ممانعت از حق می شوید.

عدم تمکین شما رد میشود

همسر شما با بازگشت تمکین کرده و شما با تعویض قفل ها تامین مسکن را که مهم ترین رکن نفقه است انجام نداده اید بنابراین این مطلب کاملا به ضرر شماست