آیا بابت این چند سال که ماشین دستش بوده میشه کاری کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۸ #37856267

سلام
بنده ماشینمو برای انجام کارهای صافکاری و نقاشی تحویل دادم به یه تعمیرکار . ولی ایشون مغازه را جمع کرد و رفت و من شکایت کردم ازش و غیابی رای داده شد به نفع من . الان ولی چند سال گذشته و خبری از اون شخص نبوده . به تازگی از طریق شخصی متوجه شدم که مغازه جدیدش کجاس و میخوام با توجه به رای که به نفعم بوده اقدام کنم ولی الان سوالم اینجاس که آیا بابت این چند سال که ماشین دستش بوده میشه کاری کرد یا اینکه ماشینو فعلا بگیرم و بعد یه دادخواست دیگه بدم . چون الان حدود پنج سال شده که این شخص ازش خبری نبوده و قطعا تو این مدت خسارتهایی هم به ماشین زده شده حالا از نظر بیمه گرفته تا بقیه مواردی که احتمالا نیاز هست تا بررسی بشه توسط کارشناس . واینکه الان برای زمان تحویل ماشین تقاضای حضور کارشناس بدم ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود شما می توانید درخواست صدور اجرائیه و دادخواست مطالبه خسارات وارده و اجرت المثل ایام تصرف مطرح نمایید.

با سلام میتوانید درخواست استرداد مال را به انضمام خسارات وارده مطرح کنید.

بدوا تقاضای صدور اجراییه کنید و با تامین دلیل خسارات و اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است

سلام با توجه به سوال شما درخواست صدور اجراییه و دادخواست مطالبه خسارت وارده واجرت المثل ایام تصرف اقدام نمایید موفق باشید

با احترام اجرت المثل دریافت نمایید

مجددا باید پیگیر اجرا شوید پرونده شما رفته بایگانی راکد

درود
برای اینکه مشخص بشه چه خسارت های دیده و بتونید بعدا بهش استناد کنید میتونید تامین دلیل کنید و کارشناس نظر میده
اجرت المثل ایامی که ماشین دستش بوده رو باید به شما بده
اگر هر خسارتی هم زده باشه باید جبران کنه