برادرهاش میگن داداش ما ارثی از پدر ما نمیبرده که فروخته به شما ایا این موضوع راه حلی دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۷ #37850736

بنده قطعه زمینی رو از دوستم خریدم که اون تقریبن چهارسال پیش از شخصی خریده که ان زمان پدر ان شخص فوت کرده بوده مادر ان شخص گفته برو فلان زمین رو براخودت بفروش اون شخص هم فروخته به دوستم به مبلغ تقریبن سی ملیون که تقریبن بیست تمن نقدن گرفته والباقی طلبکار بوده بعد به دوستم ودوستم به من فروخته ان شخص هم بهد از یکسال از قلنامه که فروخته فوت شده حالا که رفتیم سر زمین برادرهاش میگن داداش ما ارثی از پدرما نمیبرده که فروخته به شما ایا این موضوع راه حلی داره ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نسبت به سهم وراث معامله فضولی و غیرنافذ است

معامله فضولی تلقی می شود‌

سلام
نسبت به سهم وراث غیرنافد است

با سلام
نسبت به سهم بقیه اگر تنفیذ نکنند باطل است

باسلام
نسبت به سهم سایر وارث غیرنافذ میباشد .

معامله تنها نسبت به سهم فروشنده اعتبار دارد.

بادرودوسلام نسبت به سهم بقیه وارث غیرنافذ می باشد.