مطالب وجه صورت وضعیت پیمانکاری از کارفرما چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۰ #37826252

با عرض سلام اینجانب شرکت پیمانکاری داشته و بابت قرارداد یک پروژه که به اتمام رسانیده کارفرما صورت وضعیت اینجانب را از سال ۱۳۹۵ تا کنون نه بررسی میکنه نه پرداختی رو انجام داده که چندین بار نامه پیرو زده ام حال میخواهم شکایت کنم در این خصوص راهنمایی میفرمایید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

سلام
راهکار مناسب ارسل اظهارنامه و متعاقبا مطالبه وجه به استناد قرارداد موجود می باشد
در این خصوص می توانید اقدام به اخذ وکیل نمایید

سلام وقت بخیر
دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه از بابت اجرت کار تنظیم نمایید و ضمن ضمیمه نمودن فهرست بها و صورت وضعیت، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید.

بدوا از طریق دفترخدمات الکترونیک قضایی اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال بفرمایید.

مستند به قرارداد امکان مطالبه حقوق شما وجود خواهد داشت

سلام
از طریق اداره کار علیه پیمانکار شکایت کنید

با سلام
ابتدائا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال سپس باتوجه به مفاد قرارداد و تعهدات طرفین اقدام به طرح دعوا نمایید.