هنوز قاضی رای صادر نکرده دلیل آمدن کارشناس دادگستری چه بوده است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۲۳ #37811868

با سلام
خواهرم از مادرم شکایت کرده و تقاضای سهم الارث کرده و به هر صورت که می خواستیم ریش سفیدی و خانوادگی سهمش را بدهیم قبول نکرده، دیروز یک کارشناس دادگستری برای بازدید خانه مادرم آمد و فیش برق، گواهی انحصار وراثت، پروانه ساختمان و سند منزل را گرفته. می خواستم بپرسم الان ما باید کاری انجام دهیم؟چرا سقف خونه، نوع گرمایشی خانه، کابینت و شیرآلات را سوال می کردش؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
کارشناسی جهت ارزیابی ملک بوده تا بر مبنای ان رای صادر گردد .

سلام کارشناس سر خود جایی مراجعه نمیکند دستور مقام قضایی بوده است موفق باشید

کارشناس برای ارزیابی ملک حضور پیدا کرده

درود
بادستور دادگاه و یا درخواست یکی از طرفین دعوا کارشناس جهت برسی اموال تعیین می گردد و نظریه کارشناس به شما ابلاغ خواهد شد

کارشناس برای ارزیابی ملک و به دستور دادگاه اقدام کرده است .نظر کارشناس به شما ابلاغ می شود و قابل اعتراض نیز خواهد بود. سپس رای صادر می شود.

با سلام
آمدن کارشناس در این زمان ایرادی ندارد و امری طبیعی به نظر می رسد. شما هم حق اعتراض به نظر کارشناسی و اقدامات متقابل را دارید.

کارشناس به این دلیل سوال میکند که این موارد در ارزیابی مال موضوع کارشناسی موثر هستند.