بلاتکلیفی باعث حق طلاق میشه؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۳۳۰ #37801698

سلام وقت بخیر دوسال در عقد همسرم هستم و هیچ تلاشی برای تشکیل زندگی نمیکنن یک بار اظهارنامه جهت خونه و تشکیل زندگی مشترک دادم که بی تاثیر بوده ....سوالی دارم که این موضوع و عدم علاقه و تلاش مرد به زندگی مشترک و بلاتکلیفی باعث میشه برام حق طلاق ایجاد بشه...چون نه طلاق میدن نه زندگی میکنن هر روز بحث داریم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنان چه موجب عسروحرج شود امکان پذیر می باشد.

سلام
چنانچه موجب عسر و حرج گردد بله

در صورت عدم پرداخت نفقه و عسر و حرج بله

باتوجه به فرض سوال : بلاتکلیفی و عدم تلاش مرد به زندگی مشترک باعث طلاق ازناحیه شما خواهد بود . لیکن کارشما نخواهد بود النهایه وکیل متخصص درامور خانواده طلاق شما را خواهد گرفت .

زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند.

درود می بایست عسروحرج خودرا احرازواثبات نمایید

بادرودوسلام باید عسروحرج خودرا احرازواثبات نمایید.