جزای فحش با حضور شاهد چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۴۰ #37795714

برای شکایت از شخصی که فحاشی ناموسی کرده میخوام اقدام کنم
مجازاتش چیه؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات توهین به اشخاص عادی حداکثر تا ۱۰۰ هزار تومان جزای نقدی باشلاق تا ۷۴ ضربه میباشد،اما انواع دیگری از توهین و هتاکی نیز وجود دارد که موضوع مواد دیگری از قانون جزا میباشد.

اگر قذف باشد تا ۸۰ ضربه شلاق حدی
توهین تا ۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاط رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

«قذف در این ماده یعنی نسبت دادن زنا یا لواط به یک نفر.» طبق ماده ۲۵۰ قانون مجازات اسلامی مجازات قذف ۸۰ ضربه شلاق می باشد.

موفق و پیروز باشید