به علت اینکه حکم کیفری حکم قطعی بوده، آیا ورود به حکم حقوقی قطعی به عنوان شخص ثالث قابل پذیرش است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۸ #37792477

با سلام...ما چندین سال است که با یکی از همجوارهای زمین مان پرونده داشتیم که چندین حکم اعم از کیفری و حقوقی به نفع ما صادر شده است که در میان منابع طبیعی هم علیه ما شکایت کرده بود با خواسته ۵/۶ هکتار ولی دادگاه فقط حکم به ۱۷هزار متر به نفع منابع طبیعی داد و چهار هکتار برای ما محرز گردید بعد ازین ماجرا ها دوباره شخص متجاوز زمین ما را تصرف کرد و با طرح دعوا ما حکم حقوقی به چهار هکتار طبق سند مشاعی بنفع ما صادر شد و قطعی گردید..که دوباره بعد از اجرای حکم متجاوز زمین مورد نظر را تصرف کرد و اینبار با شکایت تصرف عدوانی کیفری به چهار هکتار فوق ذکر و زندان محکوم و قطعی گردید..که اینبار منابع طبیعی روی همان زمین بعنوان شخص ثالث ورود کرده و به حکم حقوقی که قبل از حکم کیفری صادر شده اعتراض ثالث زد است ..به نظر شما چونکه حکم کیفری آخرین حکم قطعی بود آیا ورود به حکم حقوقی قطعی به عنوان شخص ثالث که قبل حکم قطعی کیفری بوده قابل پذیرش است؟ آخرین حکم قطعی کیفری بوده و فقط حکم به چهار هکتار شده نه بیشتر.. هر چند که با توجه به قانون امر مختومه محسوب میشود.. فقط نطق کلام همین که آخرین حکم قطعی کیفری بوده اگر ما لایحه بزنیم که منابع طبیعی باید به آخرین حکم اعتراض کند آیا دادگاه پرونده را رد صلاحت میکند یا خیر..خواهش دارم دقیق و کامل توضیح دهید با تشکر

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
پس از قطعیت حکم دیگر ورود ثالث ممکن نیست و باید دعوی اعتراض ثالث مطرح گردد.