در زمان حضور آنها در منزل با یک مامور به درب منزل فوق مراجعه نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۱ #37789063

سلام روز بخیر.
سوال من در مورد مراجعه به دادسرای ارشاد بود، همسر بنده با خانم دیگری در ارتباط هستند و من فیلم و عکس از هر دو نفر با هم در حال ورود و خروج به محل زندگی خانم دارم، با این حال در مورد نوع ارتباط اگاهی ندارم که آیا در ازدواج موقت هستند یا خیر، آیا با مراجعه به دادسرای ارشاد و درج شکایت از ایشان و تحویل عکس و فیلم های ضبط شده می توانم به کلانتری معرفی شوم تا
دوم اینکه آیا با شکایت در دادسرای ارشاد از ایشان، و درخواست معرفی به کلانتری، این موضوع از طریق سامانه ثنا به اطلاع همسرم خواهد رسید یا خیر؟ چون به هر حال با آگاهی از درج شکایت به منزل خانم مذکور نخواهند رفت.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید.

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود اگر میتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید طرح شکایت نمایید

سلام.صرف رفت وامد با هم دلیل رابطه نامشروع نمی باشد.عکس وفیلم محتوایشان مهم است.صرف این دلایل نمی توان اتکا نمود.قاضی دادسرا یا دادگاه به جهت اهمیت موضوع به دلایل شما وقابل اتکا بودن یا نبودن آن توجه می کند.اگر شکایت کنید و همسرتان ثنا داشته باشد ایشان نیز آگاه خواهد شد

"با سلام"
اثبا با شما میباشد و فیلم و عکس رابطه را محرز نمیکند

شما می توانید از ایشان شکایت بفرمایید لیکن ثابت کردن این امر صرفا از طریق فیلم و عکس سخت می باشد.