اقدام به شکایت با عنوان فروش مال غیر نمودند آیا شکایتشان قانونی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #37788535

با سلام پدرم یک زمین با سند مشاعی به نام داشت چندین سال پیش یک سوم انرا به همسر برادرش به صورت قولنامه دستی فروخت پدرم زمین را فروخت وقتی خواست سهم انها را بدهد ادعا کردند زمین را بیشتر از ان قیمت فروخته و اقدام به شکایت با عنوان فروش مال غیر نمودند ایا شکایتشان قانونی است و پدرم تخلف کرده

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اقدام پدرشما مشمول فروش مال غیرنمیشود.

با سلام
بلی فروش مال غیر محرز بوده و ایشان محکوم میباشند

در صورتی که پدر شما زمین را بعد از مبایعه نامه با زن عمویتان فروخته باشد قطعا مرتکب جرم فروش مال غیر گردیده و در محکوم شدن ایشان تردیدی نیست .