مبایعه نامه با کد رهگیری معتبر است یا بدون آن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۲۰ #37784216

با سلام

بنده یک سال پیش یک اپارتمان با مبایعه نامه خریدم که هنوز سندش آماده نیست ولی مبایعه نامه ام دارای کد رهگیری میباشد و یک و نیم سال است که در انجا سکونت دارم الان یه مشتری با مبایعه نامه که بدون کد رهگیری است پیدا شده و ادعا میکند که قبل از ما خریده است.

سوال من از شما بزرگوار اینه مبایعه نامه ما که کد رهگیری داره معتبره و یا مبایعه نامه ایشان که قبل از ما خریده ولی کد رهگیری ندارد؟

با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کد رهگیری شما دلیلی بر اعتبار بیشتر و عدم صوری بودن معامله است و شما نسبت به الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی نسبت به فروشنده اقدام نمایید تا در اولویت باشید .

سوال من از شما بزرگوار اینه مبایعه نامه ما که کد رهگیری داره معتبره و یا مبایعه نامه ایشان که قبل از ما خریده ولی کد رهگیری ندارد؟

دوست عزیز کد رهگیری تنها یک نشانه است برای جلوگیری از معاملات متعارض
اما مبایعنامه هرچند دارای کد رهگیری هم نباشد معتبر است
شما باید شکایتی مطرح کنید علیه فروشنده و این شخص ثالث مبنی بر فروش مال غیر و معاملات متعدد بر یک ملک

سلام
کد رهگیری در حکم سنده و اعتبار کامل داره