ماشین پرایدی را فروختم ولی خریدار پول را به حسابم واریز نمی کند،چه کار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۴ #37778686

با سلام
ماشین پراید فروختم به قیمت سی و هفت میلیون که سی و پنج میلیون به صورت ساتنا برای بنده واریز کردن و طبق مبایعه نامه ای که نوشتیم قرار شد مابقی مبلغ زمان سند زدن به حساب واریز بشه.
با خریدار رفتیم محضر وکالت فروش دادم به خریدار وایشون گفتن که چون کارت به کارت کرده نمی تونه الان پول برام واریز کنه ساعت دوازده شب به بعد می تونه ،بنده هم اعتماد کردم ولی هنوز مبلغی واریز نکردن و هرچی تماس می گیرم جواب نمیدن.
چه طوری می تونم به پولم برسم!

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. پیش از طرح دعوی بهتر است طی ارسال اظهار نامه مانده ثمن معامله را از خریدار مطالبه نمایید. چنانچه بدون پاسخ و بدون نتیجه ماند طی تقدیم دادخواست مطالبه وجه نمایید.

بابت الباقی پول معامله ازطریق شورای حل اختلاق اقدام کنید

سلام باید علیه خریدار دادخواست مطالبه ثمن مطرح نمایید .

بهتر است ابتدا از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی با ارسال اظهارنامه از خریدار درخواست کنید ظرف مدت مشخصی مبلغ را پرداخت نماید در صورت عدم پرداخت از طریق دفاتر فوق الذکر دادخواست مطالبه تقدیم شورای حل اختلاف نمایید.