در چه صورتی ملک قابل افراز نیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۸۲ #37775070

چه املاکی غیرقابل افراز هستند سه دانگ از مغازه ای بنام من است و سند جداگانه برای هریک از شرکا نسبت به سهم صادر شده است

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرجع تشخیص اداره ثبت است.

طبق قانون تعیین قابلیت افراز املاک به عهده اداره ثبت اسناد و املاک محل ملک است .

با سلام اگه سند ثبتی داشته باشه اداره ثبت با استعلام از شهرداری افراز میکنه و در غیر اینصورت بادادگاه هسش

بر طبق قوانین شهرداری تعیین میشود و اداره ثبت اسناد و املاک از شهرداری استعلام میکند در خصوص قابلیت افراز و یا عدم قابلیت آن.

باسلام
بعدازصدورسند توسط سازمان ثبت قابل افراز است.

تعیین قابلیت افراز املاک به عهده اداره ثبت اسناد و املاک است .

وقتی سند صادر شده است و سهم شما تفکیک شده قابل اقراز است