آیا بر اساس رسیدهای واریزی و پیامهای فی مابین، میتوانم از ایشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۸۳ #37764671

سلام، وقت همگی بخیر
چندوقت پیش که بنده به دنبال رابطه حلال و صیغه بودم با خانمی در فضای مجازی آشنا شدم، ایشون ادعا کردن که مطلقه هستن و بچه دارن و در ازای مبلغی ماهیانه حاضر هستن با من باشن، بعد از ملاقات حضوری ایشون گفتن که بجز مبلغ ماهیانه یک میلیون و خورده ای، مبلغ ۵ میلیون هم برای رهن یک خانه هم نیاز دارن، البته رفتار این خانوم به قدری واقعی بود که بنده فریب خوردم و چندین بار به بهانه های مختلف برای یک شماره کارت مشخص، پول واریز کردم، در مجموع چیزی در حدود ۱۰ میلیون تومن برای ایشون واریز کردم، همه از حساب های با نام خودم و به یک شماره کارت مشخص، بعد از مدتی متوجه شدم ایشون اصلا به تعهداتی که داشت عمل نمی کنه و حتی با صیغه و رابطه حلال هم مخالفه، وقتی متوجه موضوع شدم و دیگه براش پول واریز نکردم الان حرفاش عوض شده و میگه میخوام برم خارج کشور، اون طور که من متوجه شدم ایشون کارشون فریب افرادی امثال بنده هست، در آخر هم تهدید کرد که اگه شکایت کنید من به پسر عمه م که آدم قلچماقی هست میگن فلان کنه و ...
بنده در این زمینه از شما عزیزان مشاوره میخوام و لطفا به ترتیب به این سوالات من پاسخ بدید:
۱- به طور کلی لطفا راهنمایی کنید که در این شرایط باید چیکار کنم و اگه مواردی لازمه لطفا راهنمایی کنید که من باید چه مراحلی را طی کنم؟
۲- سوال مهم دیگه اینکه، آیا بر اساس رسیدهای واریزی میتونم از ایشون شکایت کنم؟
۳- و در آخر اینکه با توجه به تجاربی که دارید، احتمالا موفقیت بنده در این پرونده چقدره؟ چقدر زمان و هزینه لازمه؟

ممنون میشم اگه بعد از مطالعه متن به هر سه سوالم پاسخ بدید.
با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظاهرا پول های واریزی به شماره کارت این خانم واریز نشده و به کارت دیگری واریز شده
به هرحال اگر ادعای مطروحه رابتوانید ثابت کنید ، موضوع جرم بوده و شکایت کیفری مطرح گردد

اگر قصد شما عقد موقت بوده و این خانم در ابتدا موافقت نموده که به عقد شما در آید و از شما پول گرفته و سپس به این امر موافقت ننموده دو حالت پیش می آید ۱. طبق مواد ق م پولی که از شما گرفته در حکم هدایای قبل از ازدواج بوده و با برهم خوردن نامزدی این خانم باید پول را تمام و کمال به شما برگرداند و شما باید دادخواست بدهید. ۲. این خانم در فضای مجازی کارش فریب مردان و خالی کردن جیبشان بدین نحو باشد می توانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کیفری و مورد رسیدگی قرار گیرد و بهر صورت دادخواست حقوقی یا شکایت کیفری هر دو دوندگی های خاص خود را دارد و نمی توان برای آن زمان مشخصی معین نمود.

سلام شما می توانید علیه شخصی که به شماره کارت او پول واریز کرده اید دادخواست مطرح کنید اگر اثبات کنید که مقروض نبوده اید می توانید پول را مسترد کنید هزینه دادرسی حدود ۳۰۰ هزار تومان است و باید به شورای حل اختلاف دادخواست بدهید و پروسه رسیدگی معمولا حدود پنج ماه تا صدور حکم بدوی و قطعی شدن آن زمان می برد .