شکایت بنده واسه عدم تمکین چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۹ #37761825

سلام همسرم حدود ۲۵ روز پیش علیه بنده شکایت کرده که ضرب و شتم نامه پزشک قانونی دارد قبلا سابقه ضرب و شتم درست کرده شکایت ترک انفاق چگونه میتونم آن را تکذیب کنم ایشان بخدا قسم زبان بسیارد راز و کم اعصابی دارد تحملش بسیار سخت است ایا زندانی دارد میتواند برا نفقه پیش ببرد صاحب یک فرزند ۴ یا ۵ ساله هستیم الان میتوانم حدودی پول بریزم بحسابش چقدر بریزم شکایت بنده واسه عدم تمکین چگونه ست درضمن بنده زن و فرزندم را دوست دارم چطور اونا رو به خانه برگردانم خواهشمندم توصیح کامل بدهید با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، توصیه می گردد با توجه به اینکه مایل به ادامه ی زندگی مشترک هستید، به همراه همسرتان به مشاور خانواده مراجعه نمایید، و هم چنین سعی کنید کنترل خشم را بیاموزید؛ اما در مورد وضعیت پرونده های شما ، ضرب و شتم با مدارک معتبر( از جمله نامه پزشکی قانونی) قابل اثبات خواهد بود، و در بحث ترک انفاق می‌توانید ادله از جمله شاهد معتبر به دادگاه معرفی نمایید؛ آرزوی عاقبت بخیری

دوست گرامی ادله اثبات دعوی بر عهده مدعی میباشد و شما نیازمند مشاوره تلفنی با متخصص و نهایتا تنظیم اوراق قضایی میباشید به نظر بنده باید هرچه زودتر اقدام نمایید