صوت تمامی مکالمات در مخابرات بایگانی خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷,۴۱۷ #37757

منظورم لیست شماره ها نبود منظور فایل صوتی مکالمه ها می باشد آیا در حالت عادی این امر صورت می گیرد

مشاوره حقوقی استراق سمع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر ضبط نمیشود

امکان این موضوع وجود دارد و در مواردی که نیاز به بررسی قضایی داشته باشد به فایلهای مربوطه رجوع می گردد.

با سلام
در موارد خاص ضبط میشود

سلام مقامات در این خصوص اطلاعات جامعی را در اختیار نمیگذارند ولی آنچه که به نظر میرسد اینست که مکالمات فقط در مواردی خاص و کسانی که تحت پیگرد هستند ضبط خواهد شد. ولی این امکان هم دارد که تمامی مکالمات ضبط شود

با سلام
باتوجه به اینکه ضبط مکالمات تلفنی افراد منوط است به حکم قانون حتی در برخی موارد اجازه رئیس کل دادگستری لازم است و در برخی موارد اجازه شخص رئیس دستگاه قضا با این قرینه به نظر میرسد در حالت عادی ممکن نباشد ولی باز هم در این خصوص اطلاع جامعی در دست نیست

عرض شود که به دلایل امنیتی مقامات در این خصوص اطلاعات جامعی را در اختیار نمیگذارند ولی آنچه که به نظر میرسد اینست که مکالمات فقط در مواردی خاص و کسانی که تحت پیگرد هستند ضبط خواهد شد. ولی این امکان هم دارد که تمامی مکالمات ضبط شود.لذا اصلا معلوم نمیباشد.

موید باشید