مستفاد به ماده ۱۱ قانون کاهش مجازات یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۶۵ #37736420

با سلام

در حکم غیابی که رد مال و محکومیت تعزیری داده شده بعدش تو پرانتز این متن نوشته شده :(با توجه به مبلغ وجه برده شده و قابل گذشت بودن جرم مستفاد از تبصره ماده ۱۱ قانون کاهش مجازات حبس
تعزیری مصوب ۱۳۹۹) آیا با اعتراض به رای غیابی و اینکه مبلغ بدهی کمتر از ۲۰ میلیون تومان هست، امکان بخشیده شدن متهم وجود دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود چنانچه ادله محکمه پسند باشد ممکن است بستگی دارد نمی‌توان پیش‌بینی کرد

سلام
اگر دفاع متناسب صورت بگیرد، ممکن هست رای نقض گردد اما اختیار این امر با توجه به ادله ابرازی در دست قاضی است و نتیجه مشخص نیست.

باسلام
شما میتوانید واخواهی نمایید ولی ربطی به مجازات ندارد فقط میتوانید دفاع نمایید تصمیم نهایی با دادگاه است

ضمن اینکه رای غیابی یه مرحله بیشتر از رای حضوری قابل اعتراض ه. واخواهی هم میتونید انجام بدین و رای بعدی قابل تجدیدنظر است

عبارت «قابل گذشت بودن جرم»بیانگر این موضوع هست که جرم شما از جرایم قابل گذشت هست و جنبه عمومی ندارد بنابراین در هر مرحله ای با دادن دین رضایت شاکی خصوصی را جلب نمایید پرونده بسته خواهد شد.اگر رضایت در مرحله رسیدگی باشد قرار موقوفی تعقیب و اگر در مرحله اجرا باشد اجرا متوقف خواهد شد.منتها موضوعی که باید بدان دقت کنید این است که جلب رضایت شاکی را درخود دادگاه انجام دهید چون گاها مشاهده شده که برخی افراد از موقعیت خود در پرونده سواستفاده کرده و برای اعلام رضایتشان وجوه کلانی مطالبه می کنند در حالیکه در اغلب پرونده ها با پرداخت مبلغ محکوم به و ضرر و زیان قید شده در حکم دیگر موضوعی برای اجرا باقی نمی ماند و عدم رضایت بی دلیل شاکی در دادگاه نزد مرجع قضایی بررسی شدنش ارجحیت دارد مخلص کلام مفاد حکم باید مدنظر قرار بگیرد.اعلام رضایت نزد مرجع قضایی بیشتر و بهتر میتواند متضمن حقوق طرفین باشد.رضایت خارج از دادگاه بایددر دفترخانه باشد اگر رضایت در برگ عادی نوشته شود دادگاه نمی‌ پذیرد مگر اینکه شاکی نزد دادگاه حاضر شود و مجدد نزد دادگاه رضایتش را اعلام کند.بهرحال دقت کنید که رضایت شاکی هرچند بهتره بی قید و شرط باشه ولی بدین معنا نیست که به هر قیمتی باشد.

سلام با جلب رضایت شاکی خصوصی و رد مال و پرداخت جریمه تبدیل حبس امکان دارد

باجلب رضایت شاکی خصوصی و پرداخت جریمه و رد مال امکان تبدیل حبس به جزای نقدی یا تعلیق و تخفیف وجود دارد.