آیا این عفو رهبری شامل برادر من هم می‌شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۹ #37727537

سلام و درود
برادر من به خاطر حمل ۳ گرم هروئین به ۳ سال حبس محکوم گردیده و این حکم در سال ۹۸ قطعی شده است ولی هنوز به زندان نرفته است

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا جرائم مواد مخدر شامل عفو نمیشوند در صورت اثبات. و اکنون این آقا ب زندان نرفته و نمیتواند از عفو بهره مند شود . مشمول عفو شدن شروطی دارد

"با سلام"
ایشان فعلا به زندان نرفته اند پس نمیتوانند استفاده کنند

خیر شامل ایشان نمیشود ازطرفی ایشان باید به زندان مع فی شده باشد تا عفوشامل وی شده باشد

نظر به مقدار مواد مخدر مکشوفه از برادرتان ، مشکلی برای استفاده از عفو رهبری وجود ندارد ، فقط بنا به تصریح بند الف نامه مذکور ، این عفو شامل افرادی میگردد که در زندان به سر برده و تحمل مجازات حبس را شروع نموده باشند .
اگر برادر شما از طریق اجرای احکام به زندان معرفی شده و سپس با مرخصی و ..... بیرون باشد امکان بهره مندی از عفو را داشته والا مشمول عفو نخواهد شد .